TANULTÁL ÉS MOST DOLGOZNÁL?

Tanultál valamit, amiből most szeretnél virágzó üzletet építeni. Jó esetben megvan már a végzettséged, és megvan még a lelkesedésed. Kérdés: hogyan lesznek klienseid, vevőid? Honnan értesülnek az ügyfelek, hogy tárt karokkal várod megkeresésüket? Miért választanak Téged? Hogyan legyél tanulóból gyakorló vállalkozó? Tapasztalataimmal és tanítással akkor tudlak segíteni, ha még egy kicsit mozgósítod az energiáidat, dolgozol magadon, és leendő független emberként az elindulásodba energiákat teszel. Szolgáltatásban dolgozó vagy segítő foglalkozásban önállóan megindulni akaró emberként (coach, tanácsadó, pszichológus, magántanár, természetgyógyász, életmódtanácsadó) szükség lesz a megszerzett szakmai elméleti ismereteidre, emellé piaci munkát teszel az eredményeidért.

MEGÉRI CSATLAKOZNOD – Gyere!, ha: szeretnéd beindítani a kezdő vállalkozásodat, vagy szeretnéd üzletedet egy elakadásból továbblendíteni, ha munkáddal szeretnéd növelni az eredményeidet, ha szeretnél több klienst, ha hajlandó vagy a gyakorlati feladatok elvégzésére. Itt a helyed, ha önálló embernek érzed magad, ha jól esik döntéseket hoznod, ha független szabad ember akarsz lenni. – NEM A TE VILÁGOD – Ne gyere, ha alkalmazott akarsz lenni, önéletrajzzal (CV) mint eszközzel azt az utat keresed, hol vesznek fel és az idődet, munkádat havi fizetéssel díjazzák. Nem tanítok pénzügyi szolgáltatókat és MLM üzleteseket. Ne gyere továbbá, ha álmokra, másokra, vagy a készre vársz…

Praxiskurzus Workshop Tematika:

I.
Szolgáltatás fogalmak, alapvetőségek, tisztázzuk mi a marketing, vállalkozói szerepeid.
Mit érdemes tudnod a klienseid megismeréséről, piaci trendek, információszerzés.
Hogyan határozd meg magad úgy, hogy egy szegmens számára jól pozícionáld magad.
Önismeret: Én-márkád; egyedül dolgozz vagy csapatban, beszállítók, alvállalkozók, partnerek.
II.
Marketing tudástár, piaci műveletek és eladás, reklám, közösségi média használat fogalmak.
Lehetőségeid és céljaid szerinti marketing eszközök kiválasztása és a használatuk alapjai.
Szerződéskötés lehetőségek és technikák, mit ajánlasz, kliensnek mit teljesítesz, jogi keretek.
Árazással kapcsolatos piaci trendek, árképzésed és a hasznod megtervezése, üzleti terv.
Ügyfélkör adminisztráció alapok, hogyan tartsd nyilván a klienseidet, adatbázismarketing.
III.
Saját akcióterved, munkaterved, órarended gyakorlati megírása. Személyreszabott receptek. Utánkövetés.

* * * * * * * * * * * *

Díjtalan: telefon vagy skype beszélgetés 15-20 perc, egyeztetjük a szimpátiát, felmérjük a céljaidat és kapcsolódunk, gyakorlati tudnivalókat beszélünk meg. Jelentkezz, telefonálj, nemszámlázott beszélgetésben orientálódunk, mi a legjobb neked. Ezután szerződünk és dolgozunk.

Tanulási forma: Erősen gyakorlatközpontú és személyreszabott. Tanulhatsz személyesen csoportban, személyesen magánban, vagy távolságból magánban skype-on. Magadért és az eredményeidért tanulsz, befizetésedről számlát kapsz, új iskolapapírt nem kapsz, a képességeidet gazdagítjuk, a jövőbeni hasznodért dolgozunk.

Csoportok: Helyszín Budapesten Zuglóban, vagy meghívásra saját irodátokban. Csoportok folyamatosan formálódnak. Csoportlétszám: minimum 3, maximum 7 fő. Foglalkozás Időpont: 9-13h munkanapokon délelőtt, 3 egyeztetett alkalommal, összesen 12 óra. Azért minimum három különálló alkalom, hogy menet közben is lehetőséged legyen dolgozni magadon, és a csoportba behozhasd a céljaidat, saját változataidat, házi feladataidat, lendületre váró ötleteidet.

ÁRAK: Csoportár: fenti tanmenetre 3X4 óra 35.000,-Ft/fő, fizetendő az első alkalommal. A tandíj a foglalkozások, gyakorlatok, munkalapok díját tartalmazza. Önellátás (étel/ital) saját költségen. Csoporttréning kitelepüléssel utazással, működő üzlet színhelyen, egy nap (8 óra) napidíj 115.000,-Ft létszámtól függetlenül (vidékre +km díj). Magántanulás: egyedi menetrend szerint megbeszélés és igény esetén, folyamatos kapcsolattartással, díja személyesen vagy skype-on idő számlázással 15.000,-Ft / óra.

LEGKÖZELEBB INDULÓ CSOPORT: Írj és kérdezz! Imolai Judit Telefon: (+36) 209462293.

JELENTKEZZ! Azért éri meg hozzám jönnöd, mert nem konzerv tananyagot adok, hanem – különbség! – én húsz éve emberekkel foglalkozom. Itt Te vagy a főszereplő. Hasznosítsd. JELENTKEZZ! Keress itt:

Imolai Judit Telefon: (+36) 209462293 E-mail: judit.imolai@kapcsolat-klinika.hu

Praxisindítás. 3,2,1 Indulj! - Kliensekkel teli naptárat kívánok Neked!

Praxisindítás. 3,2,1 Indulj! – Kliensekkel teli naptárat kívánok Neked!

Hosszú sorok... Praxis. - Imolai Judit

Hosszú sorok… Praxis. – Imolai Judit

NÉZEGESS TOVÁBB, ÉS KAPCSOLÓDJUNK !

Kapcsolat-Klinika Coaching, Friss írások, ajánlatok

http://kapcsolat-klinika.hu/kapcsolat-klinika-coaching/

COACHING, Utadon kísérlek  http://kapcsolat-klinika.hu/

Női foglalkozások http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-noi-foglalkozasok/

Karriered sikere http://kapcsolat-klinika.hu/karriercoaching/

Praxiskurzus http://kapcsolat-klinika.hu/praxisinditas/

Imolai Judit, Magamról  http://kapcsolat-klinika.hu/imolai-judit/

Coaching en français http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-en-francais-a-budapest/

KAPCSOLAT http://kapcsolat-klinika.hu/lifecoaching_imolaijudit/