HIPNÓZIS

HIPNÓZIS Imolai Judit

Üdvözöllek hipnózis oldalamon! Azért léptél ide, mert változtatni akarsz élethelyzeteden. Dolgozni akarsz a kérdéseiden, meg akarod változtatni a gondolkozásodat, meg akarod változtatni a hozzáállásodat a kérdéses témáidhoz. Imolai Judit hipnotizőr vagyok (bölcsész, coach, asztrológus, reiki-mester, hipnotizőr), és most elmondom, milyen módon tudlak segíteni abban, hogy megoldd a kérdésedet, amivel felkeresel.

A hipnózis egy gyors módszer, egy gyorsítósáv a feladataid megoldásához. Hipnózisban alapvetően lazítani fogsz, hogy jól hozzáférhessünk a tudatalattid mélyebb rétegeihez. Éber állapotban sokat gondolkozol, és nem engeded meg magadnak, hogy korábbi gondolati sémáidtól elszakadj. Hipnózisban pedig laza vagy és inkább elfogadó, relaxált állapotban tudatalattid könnyebben befogadja a felajánlott jobb megoldásokat (új parancsokat, szuggesztiókat). Egy úgynevezett csere munkát végezünk, nyitott állapotban vagy, szuggesztiókat (javaslatokat) adok, a meglévő problémás képek helyébe vágyott képeket kódolunk, transzformáció történik. Előre lépsz. Hangulatod kiváló lesz, kipihenten, frissen és feltöltődve térsz vissza a tudatossághoz.

Bejelentkezés:  Imolai Judit

Telefonom: 06 20 946 2293  Email címem: judit.imolai@gmail.com

Hogyan zajlik a hipnózis ülés?

Amikor először találkozunk, akkor röviden elbeszélgetünk, rálátunk a kérdéseidre, és egyeztetjük mi a témád. Teszteljük: van-e fogékonyságod a hipnózis technikára. Felmérjük egy foglalkozáson keresztül, meg lehet-e oldani a kérdésedet egy ülésben, ami sokszor előfordul. Ha a témád összetettebb, vagy több ügyben szeretnél dolgozni magadon, akkor egyeztetjük, hogy körülbelül hány alkalommal fogsz még majd jönni és fejlődési folyamatban gondolkozunk. Egy összetett téma megoldása általában 4-5 alkalmat igényel.

Hipnózisban csak olyan dolog történik veled, amit előre egyeztettünk, a hipnózis állapotában jól érzed magad és a problémád megoldásában eredményesen előbbre lépsz. A hipnózis ülés beszélgetéssel kezdődik egy kényelmes, laza ülő testhelyzetben. A hipnotikus állapotban kizárod a külvilág ingereit, de a tudatalattid igen éber és átváltoztató munkára kifejezetten alkalmas. Nem fogsz elaludni, és az ülés után mindenre fogsz emlékezni. Hangulatod javul, közérzeted kiváló lesz, kipihenten, frissen és feltöltődve térsz vissza az éber állapothoz.

Egy hipnózis ülésre általában egy órát szánunk. Megérkezés után megbeszéljük, hogy milyen témában fogunk dolgozni, utána transz állapotban hipnotikus technikákkal dolgozunk. Hipnózisban a problémád jellegétől függően akár egyetlen alkalom is változtathat az élethelyzeteden. Ha összetett a kérdésed, akkor az eseted megismerése után megbeszélhetjük, hogy több foglalkozásban is dolgozunk a témádban. Első alkalommal, amikor találkozunk, megismerkedünk személyesen és megtapasztalod, hogy milyen a hipnózis állapotában lenni, amelyben jól érzed magad. Egy testi-lelki ellazult állapotban a tudatalattiddal foglalkozunk, hogy változtass azon a helyzeten, amiért felkerestél. A foglalkozás végén megbeszéljük, hogy érzed magad.

Rövid és könnyű technikát mutattunk be tévé stúdióban, hogy elképzelhesd: a napi stressz enyhítésének az egyszerű fogásaitól a komolyabb terápiás célokig, hogyan tudod elképzelni a hipnózis ülést:

A hipnózis foglalkozásra érdemes laza öltözetben érkezni, inkább öt perccel hamarabb érkezz mint késve, és az egyeztetett időd előtti két órában ne fogyassz nagy adag nehéz ételt, erős kávét, alkoholos italt. A telefonodat teljesen kikapcsolod, és teljesen önmagadra szánod az időt és a figyelmet. Foglalkozásunk helyszíne az irodám, Budapesten az Örs vezér térhez közel.

Irodám.

Bejelentkezés:  Imolai Judit

Telefonom: 06 20 946 2293  Email címem: judit.imolai@gmail.com

MIRE JÓ A HIPNÓZIS?

Általában előforduló foglalkozások, témák:

LELKIÁLLAPOT JAVÍTÁS:

 • Stresszoldás, lazítás
 • Önbizalom fejlesztés
 • Szorongások oldása
 • Pozitív jövőkép kialakítás

TESTI KÉRDÉSEK, ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÁS:

 • Fogyás elősegítése, testkép tudatosság fejlesztése
 • Fájdalomcsillapítás, konfliktuskezelő technikák
 • Sport eredmények javítása
 • Akaraterő, belső erő növelése

FÜGGŐSÉGEK KEZELÉSE

 • Függőségekről való lemondás, evés, élvezeti szerek elhagyása
 • Káros szokásról való leszokás, dohányzás abbahagyása
 • Kényszeres vásárlás elengedése
 • Munkamánia, teljesítménykényszer oldása

KAPCSOLATOK KEZELÉSE

 • Kapcsolati függés megoldása
 • Kapcsolat elengedése
 • Új kapcsolat vizualizálás
 • Új élet kezdés, jövőtervezés

MOTIVÁCIÓK

 • Tanulási képességek javítása
 • Pozitív jövőkép kialakítás
 • Munkavállalás, munkaképességek javítása
 • Vállalkozási célok megalkotása

EGYÉNI KÉRDÉSEK, IGÉNY SZERINT, például:

 • Szereplési képességek javítása
 • Visszatalálás a Nőiséghez (gyes, válás, gyász, menopauza,…után)
 • …Amit szeretnél….

Hipnotizőr tevékenységem lehetőségei és korlátai, keretek:

Az általam végzett hipnózis foglalkozások célja az életminőséget javító 
szemléletfejlesztés, a gondolkozás előnyös formálása, a hangulatjavítás, 
a külső-belső lelki konfliktusok megoldása, 
a testi-lelki harmónia állapotának - a boldogság - létrehozása.

Gyógyító és egészségügyi terápiás tevékenységet nem végzek. 
Ha orvosi segítséget igénylő témában keresel fel, 
akkor a megfelelő szakemberhez foglak irányítani. 
Nem foglalkozom olyan klienssel, aki ittas, 
vagy gyógyszerek hatása miatt beszélgetésre nem képes. 
Gyerekekkel 3 éves kortól foglalkozom a szülő jelenléte mellett.

Szeretettel várom jelentkezésed telefonon vagy e mailben:

Most azonnal jelentkezz és dolgozzunk együtt élethelyzeted megváltoztatásán. Szeretettel várom hívásodat telefonon, vagy írj nekem e-mailben és hamarosan válaszolok.

Bejelentkezés:  Imolai Judit

Telefonom: 06 20 946 2293  Email címem: judit.imolai@gmail.com

A megkeresésedre amint lehet, válaszolok. Ha foglalkozom valakivel, nem veszem fel a telefonom, de ha számküldő módot használtál hamarosan visszahívlak.

Szeretném, ha tudnád, hogy olyan módszert ajánlok neked, amelyben én magamnak is sikereim voltak, megbízom ebben a módszerben, minden technikát kipróbáltam és eredményesnek gondolom. Eredményes volt a hipnózis munka saját magamon, amikor a tanulmányi eredményeimet teljesítettem, munkalehetőségeimet megteremtettem, és az egészségemet is így tartom karban.

A hipnózis szó magyarul álmot jelent. Módosult tudatállapotban hozzáférést szerzünk a tudatalattinkhoz, amely mindig a pozitív képekre vevő és a megoldásokat keresi. Fontos hogy tudd: csak olyan változást programozunk, amelyek a saját céljaiddal összhangban állnak, és semmi nem történik, amit nem szeretnél és nem egyeztettünk.

Hipnózis technikával megszabadulhatsz félelmeidtől, szorongásaidtól, a hipnózis enyhítheti szenvedéseidet, öngyógyító képességeid erősítésével javíthatod életminőségedet, emelheted sikereidnek mértékét a tanulásban, a munkahelyi ügyeidben, a kapcsolataidban.

Hipnózis segítségével fejlesztheted magad akkor is, hogyha nincsen éppen problémád, de emberekkel foglalkozol és szeretnéd javítani a kommunikációdat, művelnéd a jellemedet, fejlesztenéd a személyiségedet. A hipnózist minden olyan embernek érdemes használni, aki oktatásban, emberek között, ügyfélszolgálaton, kereskedelemben, kommunikációban, egészségügyben, segítő hivatásokban dolgozik.

Van valami, ami biztosan szükséges, ha eredményes szeretnél lenni a hipnózis technika segítségével: akarni neked magadnak kell. De hogy ha ez az önerő – mint feltétel -, pont ez az akaraterő hiányzik – még ezen is tudunk dolgozni, hogy mi gátol, milyen akadályok leküzdésével van feladatod?! Tehát egy külső segítségre számíthatsz, amelynek segítségével szinte robotpilótára kapcsolhatsz, és fejlődsz, és haladsz, és az életminőséged megváltozik. Minden nap mindent tekintetben egyre jobban érzed magad.

KERESS MOST! KAPCSOLAT:

Keress fel és egyeztessük, milyen témában lehet segítségedre a hipnózis, hogyan tudok neked segíteni abban a témában, amiért ide kerültél. Most kezdhetsz új fejezetet élethelyzeted megváltoztatásáért. Szeretettel várom hívásodat telefonon, vagy írj nekem e-mailben vagy közösségi oldalon, és hamarosan válaszolok.

Bejelentkezés:  Imolai Judit

Telefonom: 06 20 946 2293  Email címem: judit.imolai@gmail.com

A megkeresésedre amint lehet, válaszolok. Ha foglalkozom valakivel, nem veszem fel a telefonom, de ha számküldő módot használtál hamarosan visszahívlak.

NÉZEGESS TOVÁBB !

HIPNÓZIS – gyorsítósáv az élethelyzeted megoldásához: http://kapcsolat-klinika.hu/hipnozis/

Kapcsolat-Klinika Coaching, Friss írások, ajánlatok  http://kapcsolat-klinika.hu/kapcsolat-klinika-coaching/

COACHING, Utadon kísérlek  http://kapcsolat-klinika.hu/

Női foglalkozások http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-noi-foglalkozasok/

Karriered sikere http://kapcsolat-klinika.hu/karriercoaching/

Abrakadabra Beszédtechnika (Skill Coaching) http://kapcsolat-klinika.hu/abrakadabra-beszedtechnika-skill-coaching/

Praxiskurzus http://kapcsolat-klinika.hu/praxisinditas/

Imolai Judit, Magamról http://kapcsolat-klinika.hu/imolai-judit/

Coaching en français http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-en-francais-a-budapest/

KAPCSOLAT http://kapcsolat-klinika.hu/lifecoaching_imolaijudit/