LifeCoachingBanner

COACHING FOGLALKOZÁSOK –

NŐI PROGRAMOK

A coaching foglalkozások körülbelül 3 – 10 személyes találkozást jelentenek. A másfél órás foglalkozásokon kérdésekkel segítek és kreatív képességfejlesztő eszközökkel jutsz el a magad meghatározott célodig. Az alább felsorolt témák között tipikus változási feladatokat látsz, amelyekkel én gyakran dolgozom. Neked személyes programot alakítunk ki – aszerint, amilyen változásban vagy célkitűzésben éppen benne vagy. (Árak: első foglalkozás személyesen 90 perc 15.000,-Ft, utána megbeszélés és szükség szerint egyórás közös munkák, személyesen vagy telefonon/skype-on, egy óra 12.000,-Ft, fizetendő helyben készpénzben vagy banki átutalással.)

KAPCSOLAT-KLINIKA
Kire, mire vártál, és most hogyan látod párod tükrében az álmod? Személyesen magad is sokat tehetsz azért, hogy boldog legyél. A jövőben olyan elégedett lehetsz, amennyit ma teszel a fejlődésedért. Ha konfliktusban vagy akkor megoldjuk, ha reményt keresel akkor térképet rajzolunk: merre találod a harmónia útját. Halogatással romlanak, tettekkel pedig javulnak a kapcsolati esélyeid.

ÖRÖK NŐ, ÉN-IDŐ
Te JÓ NŐ vagy, és hmmm, vajon milyen is az? Lehetsz szingli, ha biztosan azt akarod. Legyen párod, ha a kapcsolat boldoggá tenne. Családban pedig mindig legyen meg az, Aki Te Vagy. Alkatod és terveid szerint megkeressük a neked való életformát, és ha szükséges, fejlesztjük készségeidet ahhoz, hogy kapcsolataidban harmóniában legyél, időszerű korszakod szerint!

CSALÁDTERVEZÉS
Mindegy, hogy mindig édesanya szerettél volna lenni, vagy karrierrel a hátad mögött szeretnél változtatni életformádon, és babát szeretnél. Más állapot az, amikor szeretnénk egy kis lelket üdvözölni, életet adni, új felelősségeket elfogadni. A babatervezésben ismerned kell saját alkatodat, természetedet, párodat, körülményeidet – így teremthetsz boldog harmóniát.

OTTHONRÓL KI A VILÁGBA
Te önálló vagy-e? Jin és jang, teremtő csend és aktív, zajos világ váltakoznak az élet körforgásában. Amikor átadod magad a támogató segítő szerepeknek, jóértelemben vett háttérként szolgálatot vállalsz gyermeked mellett. Ez az idő eltelik, érzed: minden változik. A gyermek növekedik, és fogadd el, hogy önálló lesz. Mennyit és hogyan leszel otthon? Mit teszel, ha megszabott idő után érzed: kilépsz? Hova? Mit csinálsz? Tervezzük meg.

ÖRÖKIFJÚ ÉLETED
Mi a kedvenc évszakod? Életed harmadik harmada a legszebb időszak lehet, ha tudod a titkot: ezt bizony tervezned kell. Te döntöd el, mivel múlatod dolgozó éveid után szabadon az időd. Egészségedért is teszünk, és megkeressük új hobbi foglalkozásaidat, a neked való kellemes társaságokat. Az átmenetben lehetnek kétségeid, de segítséget kapsz: barátod az Idő.

***

BARÁTSÁGGAL VÁROM MEGKERESÉSEDET. COACHING FOGLALKOZÁSOK, EGYEZTETÉS:
Telefonon vagy személyesen megbeszéljük: hogyan és miben tudunk együttműködni. Csak az első lépés szokott nagy levegőt igényelni – ha felhívsz, onnantól kísérlek.

Imolai Judit

Kereshetsz telefonon vagy e-mailben: T: (+36) 209462293

E-mail: judit.imolai@kapcsolat-klinika.hu

Jin világ, női boldogság

Jin világ, női boldogság