FRRRISSS: A Coaching Camp-en tartott workshop naplója, részletesen itt:

Kulissza – Szeretnél az életed főszereplője lenni?

BEHARANGOZÓ a Coaching Camp előtt:

Nagyobb szerencsét el sem tudok képzelni, mint amikor az a munkánk, amit egyébként is szeretünk csinálni. Öt éve két belevaló üzletasszony, Bölcskei Móni és Wieland Veró kitalálta, hogy legyen Coaching Camp! És megcsinálták: a coaching szakma színe-java szabadidejében összejön egy négycsillagos vízparti nyaralóhelyre, ahol egymás között jóakarattal megosztjuk egymással a szakmai tapasztalatainkat, közben töltődünk, új élményekkel gazdagodunk. Én örömmel térek vissza idén is. A Coaching Camp szakmai feltöltődést és építő emberi kapcsolatokat hozott nekem tavaly – és most 2017-ben, én is szeretnék másoknak segíteni.

Életvezetési tanácsadással és life-coachinggal foglalkozom.

Ügyfeleim éppen változásban, fejlődésben, időnként bajban vannak. A klienseimmel mindig saját témájukon dolgozunk: volt olyan doktoranduszom, aki a tudományos fokozatának védésére készül, volt olyan férfi kliensem, aki válóperi tárgyalásán szeretett volna sírás nélkül beszélni, és volt olyan természetgyógyászom, akinek családi neveltetésből származó blokkokat oldottunk és eljutott a profi üzletszerű publikus megjelenésig! Rendszeresen szituációzunk karrier interjúra, fizetésemelésért folytatott beszélgetésre, és hasonló előrevivő, de rázós helyzetekre. Majdnem minden tanácsadásom és coaching folyamatom kiteljesedése az, hogy beszélni tanulunk és gyakoroljuk a megjelenést. Coaching palettámon tartom népszerű képességfejlesztő programomat, az Abrakadabra Beszédtechnikát: http://kapcsolat-klinika.hu/abrakadabra-beszedtechnika-skill-coaching/

A saját klienseimet úgy tudom elérni, hogy rendszeresen dolgozom médiával és saját magam kreálom a social media felületeimet. Találkozhattál velem az RTL Reggeliben, A Tv2 Mokkában, a Fem3 Caféban, a Rádió Bézsben, a legnagyobb közösségi hálón vagy nap mint nap a Holdnaptárjaim kalendárium lapjain keresztül.

Szeretnél az életed főszereplője lenni? Látszódj, hallasd a hangodat.

A Coaching Camp Open Space területre 2017-ben egy olyan workshoppal készülök, amely talán egy kicsit úgy néz ki, mint egy nő bőröndje… Bőségesen viszek magammal sok olyan dolgot, használható és játékos kelléket, amire vagy szükség lesz, vagy nem: TŐLED FÜGG. Open Space területre olyan csomagot hozok, aminek a KULISSZA címet adhatnám, mert egy titkos világot tárhat ki előtted. Előkészítek néhány gyakorlatot, amely azonnal használható recepttel alkalmazható: hogyan készülj fel egy megszólalásra, szereplésre, közösségi jelenlétre. Tippeket hozok arra, hogyan formáld érthető üzenetté a küldetésed, milyen gyakorlatokkal javíthatod személyes tartalmadat, és saját képességeidet, vizuális megjelenésed, hangod, szövegedet. Megtapasztalhatod, hogyan küzdj a hangremegés ellen, mitől múlik a lámpaláz, hogyan mondj kerek mondatokat. Faggathatsz titkokról is, hogyan néz ki a kulissza, hogyan kerülj a médiába, mik vannak a fényes látszatok mögött…

TE Ki vagy, és hogyan szeretnél látszódni a világban? AMID VAN, AZT KI KELL RAKNI.

Milyen kommunikációs csatorna való neked? Mi a személyes márkád, hogyan dolgozz personal branding érdekeidért? A Coaching Camp workshopon azonnal magaddal vihető recepteket dolgozunk ki a saját témádra, ehhez kereteket és sémákat (munkalapokat) viszek. Ha kedved van, friss elméletet tanulsz, ám ha szeretnél még gyakorolni is, akkor spontán rögtönzési gyakorlatokkal is hasznossá tesszük az időnket.

Szeretettel várlak a Coaching Camp-en Gárdonyban. Ha úgy érzed, hogy ezzel a „szereplős” a témával „dolgod” van, örömmel fogadnám előzetes jelentkezésed, mert hatékonysági célból egyidejűleg maximum 12 emberrel szoktam foglalkozni. Izgalommal várlak, hogy eloszlassam a szereplésektől érzett izgalmadat. Varázsoljunk együtt a stresszből élményt! És természetesen: legyen sok kliensed!

PROGRAM információ, és JELENTKEZÉS A COACHING CAMP-re:

http://coachingcamp.hu/

Szeretettel várom a találkozást!  Imolai Judit