Imolai Judit, Coaching Szövetség Sajtótájékoztató 2016. ápr.28.

Imolai Judit, Coaching Szövetség Sajtótájékoztató 2016. ápr.28.

Egy COACH-nak az a hivatása, hogy akivel dolgozik – beszélget -, az képessé váljon kihozni magából a legtöbbet. A coaching egy támogató külső segítségnyújtás – irányított beszélgetés – abban, hogy a coaching kapcsolat során partneri felfogásban, etikus működésben, szakmai alapokon dolgozzunk együtt. A coach-ok különböző eszköztárral vannak a klienseik szolgálatára, általában többdiplomás középkorú vagy még tapasztaltabb szakemberek.

Az emberek ma Magyarországon legtöbbször egyéni elakadásaik megoldásához kérik coach szakemberek segítségét (Kutatás, Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége 2016., Internetes honlap: coachszovetseg.hu). „A legtöbben egyéni elakadásokhoz kértek segítséget, de számos olyan ügyfél van, aki személyes céljai kitűzésében és megvalósításában, valamint döntési helyzetek megkönnyítésében, illetve konfliktusok kezelésében szeretne előrelépést a coach támogatásával.”

A coaching nálam egy dinamikus, jövőközpontú beszélgetés, ahol célokat jelölünk ki mit akarsz elérni, megtervezzük az ehhez kapcsolható módszereket amelyeket reálisan teljesíteni tudsz. Több választék közül a magad által vállalható feladatokkal dolgozol, és mérhető módon fogsz fejlődni.

Mivel én alapvetően humanisztikus ember vagyok, a szimbólumokkal, példatörténetekkel, érzékletes képekkel és hangokkal, kreatív művészi fejlesztő módszerekkel, játékokkal dolgozunk. Folyamatosan képezem magam én is, hogy jó segítő legyek. Meglévő végzettségeimen kívül is, az időszerű társadalmi, jogi, technikai és marketing lépésekkel is ritmusban akarok lenni, hogy a magasröptű célok felé a földi léttel egyeztethetően tartsak. Ha úgy érzed, hogy ez az igényes és holisztikus szemlélet vonz, és Te is még jobbá szeretnél válni a magad életében, szeretettel várom megkeresésedet.

Imolai Judit Telefon: (+36) 209462293 E-mail: judit.imolai@kapcsolat-klinika.hu