FRRRISSSSS: A Coaching Camp Kulissza workshop naplója elolvasható itt: ->

Kulissza – Szeretnél az életed főszereplője lenni?

ABRAKADABRA BESZÉDTECHNIKA TEMATIKA (MAGÁNÓRÁBAN IS!):

A jövőd a közösségi kapcsolataidban van – Te hogyan szeretnél látszódni a világban? Senki nem közszereplőként látja meg a napvilágot, a szép szereplésért és a hatásos megjelenésekért dolgozni kell. Ha jó vizsgaelőadást, hibátlan megszólalást, sikeres interjút, szimpatikus megjelenést szeretnél, akkor a stílust, tartalom céljaidat közösen megtervezzük, és a technikákat gyakoroljuk. A saját életed főszereplője leszel.

“A szó, ha nem jel, puszta hang.” (Anatole France)

KIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR? A „diction coach” (beszédtanár) segítség mai napig a legértékeltebb (keresett és jólfizetett) segítség Hollywoodban, a médiában, illetve az üzleti, céges prezentációk előtt. Emlékezetes filmek is megörökítik a beszédfejlesztés drámai átalakító hatását, amely mindenre átsugárzik, befolyásolja a siker lehetőségét. Ez az alap témája az Ének az esőben filmnek (a némafilm után feltalálják a hangosfilmet, és a női főszereplőt beszélni kell tanítani), Pygmalion-nak (két úriember fogadást köt, hogy a beszédtanár egy utcai virágáruslányból is úrinőt tud csinálni), és A király beszéde (a beszédhibás, dadogással küzdő angol király rádióbeszédet intéz a háborúba induló nemzetnek). A beszédtanulás kihat az ember jellemére, és megváltoztathatja az ember sorsát.

TIÉD A FŐSZEREP! Manapság bárki kamerát ragadhat és szelfizhet vagy készíthetünk emlék videókat, ez olyan amilyen. Azonban azokra a szereplésekre, amelyeknek „tétje” van, felkészülünk! Életed randevúja, vagy álmaid állásinterjúja előtt GYAKOROLJ. Profi szereplők és beszédírók is (akik hivatásosak és technikai problémájuk már nincs is) egy egységnyi idő (mondjuk egy óra) beszéd felkészülésére 10-15 egység (mondjuk egy-két nap) szoktak szánni, és akkor az normálisan rendben van. Több gyakorlásra és fejlesztési időre van szükség, ha esetleg a nagy szereplés előtt meg kell oldani egy szereplési blokkot (kilincs-iszony, gyomorgörcs, lámpaláz, izzadás, belekavarodás, megfutamodás, szerepléskerülés). Jó hír: a helyzet kezelhető!

TANULÁSSAL ÉS GYAKORLÁSSAL bárki válhat jó szereplővé, kellemes beszélgetőtárssá, sikeres tárgyalóvá. Jó hasonlat, hogy ugyanúgy, mint az úszást, zongorázást, vagy egy idegen nyelvet, egy coach támogatásával akár nulláról a hivatásos szintig meg lehet tanulni. Jó esetben van egy téma, amiben élsz és dolgozol, és van lelkesedésed, hogy ezt a tartalmat ki akarod fejezni. Miért választanak Téged egy randevún, vagy egy állás interjún? Hogyan legyél bizonytalan beszélőből magabiztos szereplő? Tapasztalataimmal és tanítással akkor tudlak segíteni, ha még egy kicsit mozgósítod az energiáidat, dolgozol magadon, és leendő független emberként az elindulásodba energiákat teszel. Megnyilvánulni akaró emberként szükség lesz a megszerzett szakmai elméleti ismereteidre, emellé velem gyakorolsz, és tréning munkát teszel az eredményeidért.

NEM A TE VILÁGOD – Ne gyere, ha az értékesítői beszélőkédet szeretnéd felturbózni, ez nem sales eladói tréning. Nem tanítok pénzügyi szolgáltatókat és MLM üzleteseket. NEM gyógylogopédia. NEM színészképző. Ne gyere továbbá, ha álmokra, másokra, vagy a kész sablonokra vársz. MEGÉRI CSATLAKOZNOD – Gyere!, ha: szeretnéd felmérni, hogyan alakítsd ki a saját előadói stílusodat, ha tudatosítani szeretnéd a beszédtechnikádat, ha javítani kell a kiejtésedet, ha a hangod, hangszíned, hangerőd képzésre vár, ha gyakorolni akarod a jólműködő társalgási koreográfiákat, ha interjú szereplésre készülsz, ha tárgyalást kell vezetned, ha szakmai anyagot kell prezentálnod, ha önmagad személyes márkáját kommunikációs képességeddel szeretnéd fejleszteni.

ABRAKADABRA BESZÉDTECHNIKA ©ImolaiJudit – WORKSHOP TEMATIKA

 Ez az alábbi témavázlat egy gyakori órarend „minta” arra, hogyan folytatom a nem-hivatásszerűen beszélő hallgatóm képzését a képességfejlesző (skill) coaching foglalkozáson. A tematikát minden esetben testre szabjuk, mert a használhatóság a cél! A Főszereplő Te vagy. A workshop után képes leszel arra, hogy a megnevezett célod érdekében hatásosan szólalj meg.

Díjtalan: telefon vagy skype beszélgetés 15-20 perc, egyeztetjük a szimpátiát, felmérjük a céljaidat és kapcsolódunk, gyakorlati tudnivalókat beszélünk meg. Jelentkezz, telefonálj, nemszámlázott beszélgetésben orientálódunk, mi a legjobb neked. Ezután szerződünk és dolgozunk.

Tanulási forma: Erősen gyakorlatközpontú és személyreszabott. Tanulhatsz személyesen csoportban, személyesen magánban, vagy távolságból magánban skype-on. Magadért és az eredményeidért tanulsz, befizetésedről számlát kapsz, új iskolapapírt nem kapsz, a képességeidet gazdagítjuk, a jövőbeni hasznodért dolgozunk.

Csoportok: Helyszín Budapesten Zuglóban, vagy meghívásra saját irodátokban. Csoportok folyamatosan formálódnak. Csoportlétszám: minimum 3, maximum 7 fő. Foglalkozás Időpont: 9-13h munkanapokon délelőtt, 3 egyeztetett alkalommal, összesen 12 óra. Azért minimum három különálló alkalom, hogy menet közben is lehetőséged legyen dolgozni magadon, és a csoportba behozhasd a céljaidat, saját változataidat, házi feladataidat, lendületre váró ötleteidet. ÁRAK: Csoportár: 45.000,-Ft/fő, fizetendő az első alkalommal. A tandíj a foglalkozások, gyakorlatok, munkalapok díját tartalmazza. Önellátás (étel/ital) saját költségen. Csoporttréning kitelepüléssel utazással, működő üzlet színhelyen, egy nap (8 óra) napidíj 115.000,-Ft létszámtól függetlenül (vidékre +km díj).

Magántanulás: egyedi menetrend szerint megbeszélés és igény esetén, folyamatos kapcsolattartással, díja személyesen vagy skype-on idő számlázással 12.000,-Ft / óra (magánszemély számára). A magántanulás is feltételezi az önálló otthoni gyakorlást. A magánórák egyedi fejlődési ritmus szerint egyeztethetők, körülbelül 5-10 alkalom után tapasztalunk a készségekben fejlődést, pozitív változást.

LEGKÖZELEBB INDULÓ CSOPORT: – folyamatosan figyeld a kiírást! Magántanulóként bármikor jelentkezhetsz, keress meg. Ha céget képviselsz és szeretnél egyedi ajánlatot, keress meg!

JELENTKEZZ! Azért éri meg hozzám jönnöd, mert nem konzerv tananyagot adok, hanem – különbség! – én húsz éve emberekkel foglalkozom. Itt Te vagy a főszereplő. KERESS itt:

Imolai Judit  Telefon: (+36) 209462293  E-mail: judit.imolai@kapcsolat-klinika.hu

***

NÉZEGESS TOVÁBB, ÉS KAPCSOLÓDJUNK !

Kapcsolat-Klinika Coaching, Friss írások, ajánlatok  http://kapcsolat-klinika.hu/kapcsolat-klinika-coaching/

COACHING, Utadon kísérlek     http://kapcsolat-klinika.hu/

Női foglalkozások   http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-noi-foglalkozasok/

Karriered sikere    http://kapcsolat-klinika.hu/karriercoaching/

Praxiskurzus  http://kapcsolat-klinika.hu/praxisinditas/

Imolai Judit, Magamról   http://kapcsolat-klinika.hu/imolai-judit/

Coaching en français    http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-en-francais-a-budapest/

KAPCSOLAT    http://kapcsolat-klinika.hu/lifecoaching_imolaijudit/