LifeCoachingBanner

COACHING FOGLALKOZÁSOK – 

KARRIER PROGRAMOK

A coaching foglalkozások körülbelül 3 – 10 személyes találkozást jelentenek. A másfél órás foglalkozásokon kérdésekkel segítek és kreatív képességfejlesztő eszközökkel jutsz el a magad meghatározott célodig. Az alább felsorolt témák között tipikus változási feladatokat látsz, amelyekkel én gyakran dolgozom. Neked személyes programot alakítunk ki – aszerint, amilyen változásban vagy célkitűzésben éppen benne vagy. (Árak: első foglalkozás személyesen 90 perc 15.000,-Ft, utána megbeszélés és szükség szerint egyórás közös munkák, személyesen vagy telefonon/skype-on, egy óra 12.000,-Ft, fizetendő helyben készpénzben vagy banki átutalással.)

KARRIERTERVEZÉS

Kivé akarsz válni? Nincs jó vagy rossz pálya, de tudnod kell, mi vár majd rád akkor, ha a hangsúlyokat meghatározod az életedben. Munka és/vagy család? Egyedül vagy párral? Alkalmazottként vagy szabadon? Milyen kiváló tehetségeid vannak? Miben érdemes fejlődnöd? Megismerjük az alkatodat, és sikeres pályát tervezünk Neked.

ÜZLETASSZONY

Az alkatodat biztosan érdemes tükörképekben is jobban megismerned, hogy minden lehetőségedről tudjál. Az éppen legális és sikerrel kecsegtető jogi, üzleti formákkal is érdemes képben lenned. Otthon?, alkalmazottként?, vállalkozóként?, egyedül vagy társakkal? Kreatív arculatodat is megalkotjuk, hogyan lépj ki a világba úgy, hogy észrevegyenek. Saját márkád lesz, amely hasznodra lesz, és egyedül a Tiéd.

FŐSZEREP

A jövőd a közösségi kapcsolataidban van – Te hogyan szeretnél látszódni a világban? Senki nem közszereplőként látja meg a napvilágot, a szép szereplésért és a hatásos megjelenésekért dolgozni kell. Ha jó vizsgaelőadást, hibátlan megszólalást, szimpatikus videomegjelenést szeretnél, akkor a beszédtechnikát, stílust, tartalommarketing céljaidat közösen megtervezzük, és a technikákat gyakoroljuk. A saját életed főszereplője leszel.

IDŐTERVEZÉS

A napnak csak huszonnégy órája van, és ha ötről a hatra akarsz jutni, akkor tervezned kell. Élettervet, órarendet, időgazdálkodást tanulunk. Az idő-pénz összefüggésekben, a regenerálódási lehetőségeidben, és az Én-időd kialakításában technikákat gyakorolunk, hogyan lassítsd vagy gyorsítsd az időt. Megtanulsz szelektálni, elengedni, segítséget kérni és elfogadni. Önmagad többszörözéséhez hatékonysági recepteket alkotunk. Most!

STRESSZOLDÁS

A feladatok nyomása, a feszültség, a kapcsolatok sürgető zaklatottsága az egészséged rovására mehet. Ha nem akarod a még számodra fontos dolgokat is a romlás útján látni, akkor hatékonyan kell kezelned a változásokat és időnként még a mérgező kapcsolatokat is. Gyorsan működő relaxációs technikákat, és asszertív (érdekérvényesítő) kommunikációs gyakorlatokat tanulunk. Nyugodj meg, időben védheted magad.

BÁBEL TORNYA

Kész, vége?! Eddigi jólmegtervezgetett életed összeomlani látszik, ha válsz, kirúgnak, vagy bármilyen hirtelen baj ér. Válságtervre van szükség, hogy lehetőleg azonnal tudj cselekedni, és ne a romok alá kerülj. A veszteségek feldolgozásában, belső erőid aktivizálásában és praktikus tervek alkotásában tudok segíteni: a jövő felé menekülj. Ebből is felállunk. Sőt, ha egy ajtó bezárul, megkeressük: merre nyílik az új?

***

BARÁTSÁGGAL VÁROM MEGKERESÉSEDET. COACHING FOGLALKOZÁSOK, EGYEZTETÉS:

Telefonon vagy személyesen megbeszéljük: hogyan és miben tudunk együttműködni. Csak az első lépés szokott nagy levegőt igényelni – ha felhívsz, onnantól kísérlek.

Imolai Judit

Kereshetsz telefonon vagy e-mailben: T: (+36) 209462293

E-mail: judit.imolai@kapcsolat-klinika.hu

Karrierépítés

Karrierépítés