LifeCoacingBannerBalls

Coaching oldalamon szeretettel köszöntelek! A fejlődéshez vezető utadon az alábbi tapasztalataim segítségével dolgozhatunk együtt.

Imolai Judit vagyok, és több mint húsz év munkatapasztalatot tudok a szolgálatodba állítani a humán területeken szerzett tanulmányaimból és saját élményimből. Francia szakon végeztem és egyetemi bölcsész-pedagógus diplomával rendelkezem, elvégeztem a közgáz posztgraduális marketing szakközgazdász képzését, van egy humángazdálkodó és -fejlesztői végzettségem, akkreditált felnőttképzésben tanultam coaching technikákat, hiszek az életben és a csillagok jelentős segítő támogatásában, zenélek és festek. (Ha szeretsz önéletrajzot olvasni, itt az oldal alján megnézheted ez enyémet!)

Azt gondolom, hogy a jelen idő létezik egyedül, és minden múltból megértett tapasztalatunkat magunk mögött hagyhatjuk, hogy a jövőnkért a “most”-ban tehessünk. A jövő a lehetőség, az itt, az optimizmus, a cselekvés, a szüntelen kíváncsiság, a keresés. Van szorgalom, létezik fejlődés, adódik segítség, és a jövő kapui kinyílnak. Ezen az úton várlak szeretettel, ha van kedved segítő szándékú útitárssal együtt haladni a saját céljaidhoz.

Barátsággal várlak, hogy megtudjuk: milyen közös pontokban vagyünk harmóniában, hogyan támogathatlak, miben ösztönözzelek, frissítselek, erősítselek. A személyes kapcsolatokban hiszek, jelentkezésedet e-mailben vagy telefonon várom – minden továbbit közösen beszélünk meg és döntések a saját kezedben lesznek.

Imolai Judit

Kereshetsz telefonon vagy e-mailben: T: (+36) 209462293

E-mail:  judit.imolai@kapcsolat-klinika.hu

„NEM VAGYOK OLYAN, MINT MÁSOK. KI VAGYOK ÉN?” – ELSŐ PSZICHODRÁMA ÉLMÉNYEM

Sorsfordító élményt szereztem 2001-ben egy asztrológiai nyári táborban, ahol Dr. Daubner Béla pszichiáter pszichodráma játékban főszereplőként az ő saját maga példáján tanította meg a szerepszemélyiségek működését. A rendezésben segéd-énként én a lelkét és belső otthonát jelenítettem meg (Vízöntő Hold). A színre vitt belső világ egyszerre átlátható lett számomra, ettől saját énemet és érzéseimet is világosabban láttam, és konkrét képek is jelentek meg előttem: mit tervezek, mint saját jövőt. Az élmények hatására tudatosan kezdtem felépíteni a hivatásom, még egy évet adtam magamnak banki alkalmazottként, majd felmondtam és elkezdtem főfoglalkozásban de szabadon, az önálló segítő hivatásomat. 2003-tól dolgozom függetlenül, saját szervezésemben – azzal foglalkozom, amiben é l e k   és amit szeretek. A pozitív példák és a dramatikus játék ebben folyamatosan segítenek.

„UTAM” – NAPI COACHING MUNKÁM

Az élet úgy hozza, hogy leginkább személyes ügyekben, lelki kérdésekkel, „life-coaching” életvezetési feladatokban keresnek meg engem. Kész, vége?! Eddigi jólmegtervezgetett életed összeomlani látszik, ha válsz, kirúgnak, vagy bármilyen hirtelen baj ér? Esetleg a „nagy jó” szakad rád, és ajándék lehetőségként médiaszereplésre nyílik alkalmad? Vagy képviselned kell az érdekeidet egy állásinterjún, vagy egy perben? Vagy végtelenített felvételben vagy benne egy érzelemben, semmi nem halad? Cselekedni kell. Tudatosságra és tervre van szükség, hogy lehetőleg azonnal tudj a változásban részt venni, és ne a romok alá kerülj. A belső erőid és erősségeid aktivizálásában és praktikus tervek alkotásában tudok foglalkozásaimon segíteni. A jövő felé menekülj. Ha nem működik valamid, megpróbáljuk máshogy. Ebből is felállunk. Sőt, ha egy ajtó bezárul, megkeressük: merre nyílik az új?

A “hét szabad művészet” eszköztárával dolgozom. Műfaját tekintve crossover technikának nevezhetnénk, ahogyan működöm. Első találkozáskor tanácsadóként keresnek fel konzultációra, hogyan látszik a helyzet, és mi legyen. Szükség szerint, belső fejlődést igénylő témában coaching technikával dolgozunk, viszont tréninget tartok, ha elsajátítandó új képesség megtanulására is van szükség. Dramatikus coaching módszerrel sikeresen oldom meg az intrapszichés konfliktusokat (belső zavar, gátlás, blokk, elakadás, dilemma) és az interperszonális fejlődési feladatokat (kapcsolati kommunikációs konfliktus, szereplési és megnyilvánulási képességek, beszéd és előadás kompetenciák).

RÓLAM MONDTÁK:

Akik nálam jártak és velem dolgoztak önmagukon, a dramatikus coachingról és rólam ezeket mondták. Íme olvasd:

 

  • „Az hozott ide, hogy meg akarom kapni álmaim állását. Judit foglalkozásaiban azt szeretem, hogy gyakorlatias, életszerű, azonnal tudom használni. Az változott jó irányban az életemben, hogy próbálok figyelni és keveset beszélni. Üzenem: jöjjenek és próbálják ki.” /:H.Éva, marketing szakember:/
  • „Az a téma hozott ide, hogy problémás alkat vagyok, sokkal könnyebben is vehetnék dolgokat. Szeretnék továbblépni. Judit hasznos gyakorlati gondolkozásra késztet, például hogy legyenek forgatókönyvek, de ne másokét hanem a sajátomat valósítsam meg. A foglalkozásból hasznomra volt, hogy konkrétan dolgoztunk a problémámon, biztatást kaptam az egyszerű megoldásra. Üzenem annak, aki még nem volt ilyen foglalkozáson: a rágódáson segít túllépni!” /:H.Ágota, külkereskedő:/
  • „Önmegvalósítás és a másokon való segítés hozott ide. Változatos foglalkozásokat, önzetlen részletes tanácsokat kapok minden alkalommal Judittól. Mindig elgondolkoztat az aznapi foglalkozás és további ihletet ad. Folyamatosan fejlődök. Kíváncsibb és lelkesebb lettem. Aki még nem volt ilyen személyes foglalkozáson, üzenem: Ötleteket meríthet, ha elakadt az életben, és jó hangulatban töltheti az idejét.” /:S.Brigi, édesanya:/

 

NÉZEGESS TOVÁBB !

Coaching Camp 2017. workshop: KULISSZA http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-camp-2017-imolai-judit-kulissza/

 Kapcsolat-Klinika Coaching, Friss írások, ajánlatok

http://kapcsolat-klinika.hu/kapcsolat-klinika-coaching/

COACHING, Utadon kísérlek  http://kapcsolat-klinika.hu/

Abrakadabra Beszédtechnika (Skill Coaching) http://kapcsolat-klinika.hu/abrakadabra-beszedtechnika-skill-coaching/

Praxiskurzus http://kapcsolat-klinika.hu/praxisinditas/

Női foglalkozások http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-noi-foglalkozasok/

Karriered sikere http://kapcsolat-klinika.hu/karriercoaching/

Imolai Judit, Magamról http://kapcsolat-klinika.hu/imolai-judit/

Coaching en français http://kapcsolat-klinika.hu/coaching-en-francais-a-budapest/

KAPCSOLAT http://kapcsolat-klinika.hu/lifecoaching_imolaijudit/